Iklan Nuffnang

Friday, February 18, 2011

List Contestant CYC tapi belum finale

  1. paid - eja - http://mabspay.blogspot.com/
  2. paid - lina - http://noradzlinanakkurus.blogspot.com/
  3. paid - anita - http://nakkurus-duniaanita.blogspot.com/
  4. ummi ammar - http://sayamaudiet.blogspot.com/
  5. iqien - http://iqienprivate.blogspot.com/?zx=7118f7a0fbc2423b
  6. paid - ezan idma - http://diaridietsaye.blogspot.com/
  7. ain gojes - http://parichantek.blogspot.com/
  8. paid - maira - http://mairajourneyoflife.blogspot.com/
  9. aini - http://enichandiet.blogspot.com/
  10. paid - yanna layola - http://deazliyanish.blogspot.com
  11. paid - cahayer - http://meandslimming.blogspot.com/
  12. paid - nadia - http://zekryila.blogspot.com/
  13. wanawani - http://yanawanie.blogspot.com/
  14. mak doyah - http://jomgebang.blogspot.com/
  15. Filaqi - http://diaridiet-ila.blogspot.com/
  16. paid - mimi sharif - http://memoirs-of-mimi.blogspot.com/
  17. ayunie - http://ayunie353.blogspot.com/
  18. paid - isfarina - http://isfarinawr.blogspot.com/
  19. syida - http://mylife-syida.blogspot.com/
  20. aullea - http://projekdiet.blogspot.com/
  21. watie - http://watie-pinkjambu.blogspot.com/
  22. paid - kehelan - http://kehelan-contest.blogspot.com/
  23. Aida78 - http://bonda78.blogspot.com/
  24. nujie - http://www.diaridietnujie.blogspot.com/
  25. paid - nisa - http://yakinsayaboleh.blogspot.com/
  26. paid - syamimi - http://exerciseholic.blogspot.com/
  27. paid - tilot - http://nakcapai50kg.blogspot.com/

Setakat ini sahaja yang telah bagi hint utk masuk CYC tp belum confirm lagi. Harap masing2 ikut t&c dan minta tolong juga promote kat member2 lain.

19 comments:

EZAN IDMA said...

yeay! no 6 name saye :) hope bertuah. But Sis, FYI saye Punye Url untuk join this contest ialah http://diaridietsaye.blogspot.com/
link yg di atas, link blog contest lain :) hehe. Tq :)

EZAN IDMA said...

nanti dah bank in saye inform , and dah signup dah Fitnesspal tu :)

noorcahaya said...

ok ezan, sy edit k.

yannalayola said...

saya nyer blog http://deazliyanish.blogspot.com

maira said...

saya join insya Allah, nanti dah transfer saya bgtau ek.. akaun maybank ada x?

N a d i a said...

Akak,

Akaun Maybank ada tak? Ingat nak transfer online saja.. huhuhuuh

N a d i a said...

Akak, saye dah bayar..

Ini ref no: 94943910

Nanti check ehh..

(^_^)

noorcahaya said...

heheh.. acc maybank ade tpi tak boleh lah.. sebab situ byk buat auto debit, kang dia auto duit korang kang... kakakka... cimb jelah k.. soriii

So siapa yg online guna bank lain mg lah kene tggu 2 hari baru clear, siapa yg bank tru cimb to cimb pon tlg g tau sbb nama tak sama dgn nama kat blog.

Mak Doyah said...

saya nak join gak, tapi lum bayor....nanti dah bank in saya bagitau...

noorcahaya said...

doyah.. ok je.. lama lagik start

noorcahaya said...

sapa bank in pakai nama Azaifah Zahratul Hanim (dasat nama tuh)

Aida78 said...

Aida nak join jugak...

EZAN IDMA said...

okey dah edit :) Tq sis

noorcahaya said...

aida.. boleh jek, kira bmi dan blog awak tak leh tgk lah, add me at cokelat6282@yahoo.co.uk

ezan.. bereh.... hihih

aullea said...

camne nk join ni?
sy budak baru blajar..

h

Aida78 said...

cahaya masih x leh nak tgok ke dah add cuba try tengok lagi...kat bonda78.bogspot.com lak..

noorcahaya said...

ok aida.. sudah bolehhhh... sy add dlm list ok =)

anitadiana said...

asalamuaikum noor..kak ita yg no 3,anita..semalam dah transfer pakai maybank2u ke akaun noor CIMB....harap noor boleh tengok kat akaun noor ok...akak ita try wat kat ..agak susah lah coz dia dalam bahasa ingeris....kita mkn tekak melayu...

noorcahaya said...

waalaikum salam, kak, tq paymnet, akak dah baca tutorial tak, kalau gita google byk makanan melayu, kalau tak de dlm myfitnespal, kita leh create new food, masukkan nama makanan dan kalori jek... kalau ade ape2 makanan tak tau tny saya, sy try carikan.

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang