Iklan Nuffnang

Tuesday, March 15, 2011

Updated weight planner as at 15/03/2011



Ni terrrrr updated lepas si Aullea update....still tggu yg lain..

MAIRAAAAAAA...... sile tgk komen dlm posting awak yg baru2 ni sgt menyentuh hati dan kalbu kami.. hehehe....

Percentage telah di keluarkan dulu, so leh lah rase excited sikit, nnt tak best dah tahu awal2 sape menang.... heheheh...


Guwe akan kejar kamu semua next week .. tgk jelah.. :P ........kaki cakit :(

9 comments:

aullea said...

hehe.. xpe xpe ade geng naik ni..minggu depan make sure balik ke asal balik..atleast..huhu.. dogaan sungguh!
wpun xbrape nk diet sgt tp over excited plak tggu hari selasa..hehe yg penting semangattt!! fighting!!

p/s: cha, lea tinggi 156cm je..

Kehelan said...

minggu depan saksikan saya! heheehehe

maira said...

cahayer... saya lagi terharu dengan komen cahayer n geng2 CYC yang lain... saya rasa teruk sangat sebab x sempat update food diary kat fitness pal, MALU dengan geng2 lain yang tekun... tapi lepas baca komen2 kalian, saya rasa bersalah & teruk kalau undur diri ... tq cahayer & semua.. saya kembali meneruskan cabaran... saya tarik balik keputusan undur diri tu... saya update manually food diary yang lepas n update timbangan tengahari nanti..

jutaan terima kasih & sayang korang semua :)

noorcahaya said...

aullea... jom lomba dgn ai.. heheheh...

kay.... pon tak mo mengalah... jaga ko... =P

maira.... waduhhh... jgn pikirin lagik.. terusin ajaaaa.... geng2 tekun buat utk diri sendiri, maira rasa selesa ape yg maira buat , buat jelah... :)

amaniammar said...

hype..even i'm not cyc contestant, tp setiap hari sya akan view kt cni.xpe yer kak cahaya..
sya pun mmg mengamalkan calorie count 5kg 5 weeks....
so kalu boleh accept petua saya, cba sedaya upaya kira kalori yg diambil + SENAMAN.. kalu boleh SENAMAN kena bertukar-tukar..buat selama 60min..(pelbagai jenis)

1- Warm up
2- Lower body
3- Upper body
4- On Floor (release heart beat - cooling down)

don't stick to mechines jer..

ini sedikit ilmu dan amalan yg sdang sya lakukan utk dikongsikan bersama...

kalu nak tgk tool yg sya guna leh blog saya

noradzlina.kamdani said...

berat 74.4kg..blm upload gambo...

maira said...

oraitt boss..

76.0 berat terkini, timbang tadi.. dah update kat blog, static nampaknya huhu..

noorcahaya said...

amaniamar... petua anda sgt di alu2kan.. tapik pada sy, setakat senaman tanpa mesen nih penuh ilmu di dada, tapik.. ya rabbi, tahap tenuk mls nak buat... tu yg macamexcuse nak gi gym, sakit kakilah, bontotlah... padahal leh aje senam kat umh kan kan kan...

lin.. ok...

maira.... roger...

amaniammar said...

sis..aerobic selama 60mint dah memmbantu burn some kalori... mksud sya jgn terlalu megharap pada mesin..sekali sekala perlu ubah corak senaman..supaya tiada berlaku platea diet..nnti takut berat static jerk...

disni sya da sedikit info ye yg leh sedikit sbyak membantu antara kesilapan yg common kdg kita x sedar..

http://www.fitnessmagazine.com/workout/tips/expert-advice/oops-proof-your-workout/

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang