Iklan Nuffnang

Tuesday, March 1, 2011

Intro CYC

Selamat petang semua... saya nak update sekarang... jeng jeng jeng..




camera sy ade prob, jadi sy pakai pic 7/2/11 time berat 94.1kg, aci ok sebb berat sekarng tk jauh pon, tak de beza langsung kat pizikal....



ni lah berat sebenar sy siap ade tarikh dan masa, guna hp hubby dan mms kat kawan tlg inbox kat fb... kakakaka... giler2 punya alternative nak tepek pic 1 ni... aci tak ..

BMI

Berat : 93.7kg
Tiggi : 163c


Your Body Mass Index (BMI) is: 35.3.

This would be considered clinically obese.


So..... this is begginer..... saya akan sedaya upaya mengalahkan awak semua.. heheheheh... pe lagik.. amek lah as cabaran beb.... =) see uols tomoro.....


(esok title start pada CYC Day 1 dan seterusnya....untill day on 31/5 nnt....)

6 comments:

yannalayola said...

huhu.. chaiyok.... me lupa nak letak bmi.. jap nak edit entry..

N a d i a said...

comel jer jari akak.

heheehhe

EZAN IDMA said...

go go go!!!heheh

noorcahaya said...

yanna, sy pon lupe mula2.. hehehe edit jugak pehtu..

nadia... nak cepat wei masa snap.. biase tak nampak seluruh jari.. heheheh

ezan... ho ho ho....

bear said...

nak wt pyment tp emm nama xde lm list lg...:)

noorcahaya said...

ok bear... sy masukkan nama skg

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang