Iklan Nuffnang

Wednesday, March 2, 2011

CYC Day 1


click to zoom

Calori ada kurang, tapi ada jahat bila tiba malam... nak ngunyahhhh jek.... calori mlm pon terlebih... tapi konon2 ade gi gym tie lunch, so kompiden kot nak mkn mknan jahat seperti coklat tuh, pastu ade gak mkn kulit ayam cikit jek, so tak leh lah nak masukkan dlm food diary... berat saya akan SHOW OFF kalo turun byk jek.. kekekekek... tp setiap selasa turun byk ke tak.. tetap kene update yawww... ok see u tomoro...

12 comments:

maira said...

cahayer, saya masih konpius macam mana nak update food diary nie.. semalam cuba jugak kelebet... nanti kalau x faham saya tanya k :)

Faizaharis2 said...

salam kenal.... wahh best nyerrr join contest.... semoga berjaya ye

noorcahaya said...

maira, add ym saya at cokelat6282@yahoo.co.uk atau fb saya search Noorcahaya Mn atau email yg sama....

Faiza.. tq.... ;)

LuvlyLifeLicious said...

cmne nak masukkan re[ort tu dlm blog ek..??print screen xleh pun...huhu ajarlah..nak masukkan jugak..hehe

Mak Doyah said...

aah la, saya pun tak pandai, dah print screen , lepas tu nak letak kat blog tak pandai..huhuhu

N a d i a said...

Dah print screen, kena paste kat PAINT. Nanti save as JPEG.

Rasenye buat camtuh baru dapat upload kat blog.


Hehe.

noorcahaya said...

ye lahh .lupe soh tukar file ke JPEG....

Doyah. kan ade tutorial, ikut ar step by step, tie nak save as tukar file JPEG.

Nadia .. TQ....

LuvlyLL .. awak ade masuk contest ker? pakai nama ape ekkk?

noorcahaya said...

eh sy mana ade buat tutorial utk printscreen ek, tp ade member kita ada minta ajar, sy bagi link tutorial for printscreen, lehlah google, byk blog yg ajar wat printscreen...

Ummi Ammar said...

Yelah Cahaya... Awat yang saya punya food diary tak masuk penuh... Awak punya cantik je... siap date lagi tu..

noorcahaya said...

b4 tekan printscreen full view dulu, klik kat VIEW pastu klik FULL VIEW...nanti kan nampak penuh, baru tekan printscreen, kat PAINT barulah edit, buang segala basi2 kiri kanan atas bawah.. heh heh heh...

Ummi Ammar said...

wah... thanks for the info...try untuk next entry lak..

Mak Doyah said...

ok, tq..nanti try

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang