Iklan Nuffnang

Tuesday, March 22, 2011

CYC Day 21 and weighing session

Ni kite makan semlm.... tp mkn terlewat plak.. makanya.. yg semlmnya tak kuar2 lagik dari stock badan.. hahahahha.. so sgt lah geram lepas lama gak mengeram dlm bilik air.. hihihihi... nyesal mkn lambat. Peh tu siap ade mkn 2 suap megi asam lakse ngendeng hubby kol 11pm lebih.... adoiiiii.... tak masuk dlm food diary pon... kol 8pm++ smlm ade kuar bayo credit card sambil lalu kat mcd konon2 nak layan sikecik mkn, tp aku menibai 2 naget n fries.. huhuh... lidah kelu nak order sundae cone.. nasib terkelu nak order... so saya punya berat pagi tadi kan kan kan....................


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v







91.1 kg


Aik mane pic timbang.... alahhhhhh.... henpon mati plakkk, tp pakai henpon hubby, sok saya tepek gambo yek... sori sesangat.. ngeh ngeh ngeh... kalo tak mkn lambat beratsaya 90++ tauuu.. huhuhuhuh.... pagi tadik tanpa rasa besalah mkn perata 1 kpg, tp tgk korangnya total berat turun.. aku nyesal plak... tak pelah... minggu dpn baru dpt senam kat gym, minggu ni bz.... HEPI? HEPI lah jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk

6 comments:

Mak Doyah said...

wahhhh..banyaknyer turun berat cahayer...jelessss...saya memang la dah nampak angka 6, tapi angka 6 tu macam malu sgt nak muncul, boleh 69.9 , sedih tau..huhuuhu

Orked_Ungu said...

takpe minggu depan teruskan usaha..kita sama2 menurunkan berat ye...

N a d i a said...

tahniahhhh!


Berat turun dengan jayanyaa..

noorcahaya said...

doyah. ok lah tu.. sy nak nampak no 8 ni pyh nohhh..

orked..... kita lomba k.. hahah

nadia.. jadilah.. tak senam langsung pon... tahniah utk nadia jugak..

aullea said...

whoaaa... tahniah!!
balas dendam minggu ni hehe,kalau x sbb mkn lewat dah nampak angka 90 tu..tp xpe mana tau minggu depan terus angka 8! chaiyokkkkk

noorcahaya said...

harap2 gitulah.. nak no 8 cepat.....

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang