Iklan Nuffnang

Friday, March 4, 2011

CYC Day 3

Semalam kan.... balik aku nampak sambal belacan mak aku.... aku kecur... makan jek... bukan byk pon kan.. lagi pon baru pukul 630pm.. tapik sambal belacan mana ada dl food diary... heheh... sambal ni diperbuat dari lada kering yg di rebus, tumbuk dgn belacan bakar... ok ler tu....

Pastukan... mlm sikit... aku kuar kol 845pm, tersinggah kat tempat org jual ayam grg... rase muka aku dia dah kenal lah... aku mkn dgn anak aku... rase aku mkn 60% je kot dari dada ayam tuh..40% ank aku mkn... heheh... kulit aku mkn dulu.... hahah... aku baca blog nisa pnya lah dia melarikan diri dari godaan ayam.... siap kurung diri dlm sauna.. aku mkn ayam cam tak bersalah je kan... biaselah.. 1st week mmg gini.. nnt dah timbang tgk org lain punya berat byk turun... time tu lah gelabah kan... kakaka......

5 comments:

noradzlina.kamdani said...

kulit ayam...sedap

noorcahaya said...

kan best kalo rase kulit ayam pahit... tak de lah nak mkn.... tapi sedap.. tak sanggup nak buang

Mak Doyah said...

kenapa ye saya punya food diary tak boleh besar kan macam ni? dah godek2, tak jadi, tak reti pulak, saya paste kat paint, save as jpeg file

^bblovedd^ said...

hi. visit blog effa. our friend lose 98 to 68kg without exercise..

noorcahaya said...

doyah.. ok je sy tgk.. klik pic nnt dia zoom.. ok je tuh

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang