Iklan Nuffnang

Wednesday, March 9, 2011

Updated weight planner as at 09/03/2011


SAPA LAGIK LOM UPDATE SILA UPDATE OK..... SOKLAN UTK BEAR.... AWAK DAH BAYAR KE LOM? HEHEHEHE... RASA DAH TP TK CAKAP KOT... LAIN2 SAPE TGK CA KOSNG JEK COLOUM DIA, TLG BAGI DETAIL.... AULLEA TIMBANG DIKECUALIKAN.. MACEHHHH

11 comments:

Kehelan said...

salam kak cahaya...

yg dihitamkan tuh tarik diri ke?

maira said...

ampun ya cahayer, blog blom sempat nak update lagik... hari nie pun masih bz.. akan ku usahakan jugak.. ampun tuanku beribu ribu ampun, sembah patik harap di ampun :)

juare said...

akak sowy juare xsempat update xpi nnti juare update.berat terkini juare 77 kg nnti juare update belog erkkk..xberubah pun waaa

bear said...

huhu....sy da lma byr la cah...sy ade gtau lm email...sy transfer kai atm...4.3.2011, xkn nk attch pic resit kot?

aullea said...

aullea kalau timbang nnt satu2nya peserta yg gain weight huhu..sbb mkn kat spital mmg belasah carbs saje.. tgk masing2 mmg semangat betul..tahniah kpd yg dah turun ni..jeles kite tau

Mak Doyah said...

cahaya, berat saya hari selasa tu 70.4 kg, bukan 70.1 kg...

N a d i a said...

Kak Cahaya,

Saya dah update beratt!

Ummi Ammar said...

Cahaya, kontestan lagi sorang jangan lupa.. Dia dah transfer RM10 semalam kat akaun cahaya.. Blog dia http://orkedunggu.blogspot.com/.

Mak Doyah said...

Eh..sillap, bukan 70.4, 70.7 kg cahaya...dan bukan juga 70.1 kg macam kat table atas tu

noorcahaya said...

sori korangggg.. cuti lama sgt.. nnt saya update ape yg patot... diet jgn tak diet, tp diet sy ke laut sbb cuti lama sgt.. uwaaaaa...

noorcahaya said...

kay, yg itam tak dengar berita.....

maira.. ok jek.... tp rugi tak update sbb tak tau ape kita mkn, kalo berat turun tu sedap gak dgr

juare, tak berubah maksudnya awak mkn statik ta kde kurang.. hehehe

bear... ok darl.. jgn takotttt

aullea.. dah ok ke lom?

doyah.. ok noted

nadia. nnt akak BW

ummi ok.. tq

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang