Iklan Nuffnang

Tuesday, March 8, 2011

Updated weight planner as at 08/03/2011




Kehelan@kay... you are the biggest loser for this moment.. chewahhh....

8 comments:

**NuJie** said...

cahaya..
tolong la hapdate saya dah byr seploh hengget tu..sy email dah slip bank tuh..
malu la..hehehe...

Kehelan said...

tak ramai yg update lg eh kak?

yannalayola said...

hehee... tak per tak yah memalu.. yg penting semangat tuh.. tahniah semua geng... jom rentas untuk minggu ke2 pulak.....

noorcahaya said...

nujieee.. sape soh tak mo bg tau....ok nnt update...

kay..... tak pe.. tggu jelah...

yanna... bile tgk org lebih dari kita, rase lagik semangat tak...

maira said...

cahayer, saya cuba update secepat mungkin, berat saya hari ni 76kg :)

dah turun 1 kg wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu

noorcahaya said...

sok ar maira, lambat sket awk bg tau, atas ni updated b4 awak komen :P peace.. balikkkk

N a d i a said...

setakat ini semua yang update semua dapat turunkan berat..

adoi aii.. risaunyee dakuuuu!

Ms^Keli said...

Kak...latest berat 81.6kg.. maap xsmpat sgt nak update blog smlm.. lewat blik... sowy3x.. arini insyaallah.. update sumer skali.. thanks yer!

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang