Iklan Nuffnang

Wednesday, July 27, 2011

PERS : Entry Pendaftaran



Assalamualaikum. akhirnya rajin jugak nak buat homework nie..(rajin kopipes dari member.. ni Aullea punyer kite bg gubah lirik k)

bulan Ramadhan dan Syawal ni sy akan join PERS .....wahhhh...macam tu la semangat kami-kami ni nak berdiet.. dengan harapan raya nanti berat xde lah naik mencanak..

untuk entry kali ni, sy nak buat PENDAFTARAN contest PERS (Program Edisi Ramadhan Syawal) yang akan berlangsung 2 bulan..nampaknye kena raya hari 1~3 je la pastu sambung diet

Tujuan masuk contest PERS?
~ sebab sy dah bli treadmill rege 2k++... hubby sy kata.. kalo tak kurus.. makan treadmill sampai abes
~sokongan kengkwn batch CYC yg masih dlm misi yang sama.. kalau sy x turun berat pun join sebab boleh meramaikan majlis..ekeke
~ nak slim
~nak anak :)

Gambar terkini?



Berat terkini?
96.5 kg lalalalalalalalalala.... hormone unbalanced



Matlamat yang ingin dikecapi dalam PERS?
Sy dah penat.. sy mesti turun berat sambil2 bz buat cistat nnt... kekekekek. Dalam masa 2 bulan PERS ni..sy target nak sampai angka 80 sekurang-kurangnya leh tak? kalo dpt berat ni sy dah jalan catwalk dah.... model ... wuhuuuuuuuuu

ok done! homework selesai.. berat starting weight akan di update pd 1 Ogos 2011

alahai bz depan oven ngadap cistat.. tak dan naik treadmill huhuhuhuh

7 comments:

N a d i a said...

wOOOwwweee!


rindunyee nak komen kat entry nih! ;p


oit oit kak chayeku sayang, gambar berat untuk entry kena upload jugak tauuu.. =)


Selamat bertreadmill hokeyy..! Yakin boleh! ♥

noorcahaya said...

ei.... gambar berat nak kene ek... bukan pakai lukis eh tulis jek.. mana ade.. arini dah sabtu beb... terus 1day lah siap gambo timbang.... tak pasan plak.... tak pelahh.. ygpenting timbang day1 nnt siap jari kakiku sekalik...

~NuJie~ said...

cahayer...kamo tak keseorangan...daku pun naik jugak berat nih...hehe....
meh la cuba bdayet balik ye :))

N a d i a said...

Kak Chaye..

yo lah! Janji ada tulis berat tu, anda dimaapkan sebab tengah bercuti kan. ;p

pearls.. said...

Cha..
cun la ko..
ahaks..

noorcahaya said...

nujie... selamber jelah...

nadia.. sorik....

pearls... pic guwe perut berlapis dikatakan cun... alolololo....

aullea said...

ekeke..lea pun tiru sape ntah..hehe janji homwork siappppppppp..kang marah puan penganjur kiteeee

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang