Iklan Nuffnang

Thursday, June 2, 2011

Finale CYC.. Congratulations... =)

Setelah berhempas pulas selama 3 bln, ada yg bersungguh2.. ada yg cheat je lebih cam sayer :P.. yg kelaut... alhamdullilah.. ramai jugak yg berjaya... lebih2 pada yang top 3.. sgt happy... kalian akan mendapat habuan masing2 (mcmlah hadiah 100k) pada yang kalah tak pe.. diet mesti diteruskan hingga mendapat berat yg di idami...

Keputusan adalah seperti berikut yang berdasarkan percentage lost fat tertinggi, bukan berat terbyk turun...


Tahniah utk Tilot, Yanna dan Aullea... Tilot yg selamber always tak pernah dgr.. alamak... haku makan byk..tp dpt no 1 lagik..... Yanna.. yang siap gi Bandung pon turun berat.. mkn tak hingat lagik... Aullea yang mula2 mau tak mau masuk contest, frust2lah.. sekali tgk. dia dpt no 3 lagik... jugak pada peserta yang lain.. tahniah.. ade yang kalah pon still puas hati, yang tak puas hati.. marilah add facebook ade berita baik...:).

Juga tidak lupa... kepada Kehelan... telah mendapat hadiah saguhati kerana menjadi peserta yang paling rajin update sehingga akhir.. hadiah? hehehhe Cheese Tart yang di taja oleh


hehehe....

Dengan ini sy akhiri Peraduan Diet CYC berakhir hari ini... sekian terima kasih... =)

5 comments:

mabs_pay said...

wahhhh!! tahniah pada pemenang!!!hehehhee.....

noradzlina.kamdani said...

he he he..jd org terakhir...sbb BERAT BADAN nek dgn jayanye... tahniah para pemenang. lepas ni jon join zel nye kontes...

Tilot said...

tahniah kepada kawan2 yang lain... dan time kasih byak2 kat kak cahaya yang anjurkan kontest ni dana jak saya join... =)

yannalayola said...

hikhik. . tahniah semua. . . wooooohooooo dpt gak habiskan contest ni

aullea said...

waahh..xsangka berjaya sampai abis..dpt no.3 plak tu ehehe
dulu mmg ragu² nak masuk sbb xde keyakinan diri.
thanks cha sbb tarik lea masuk cyc ni..kalau tak mesti masih angka 8 skrg ni..alhamdulillah!

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang