Iklan Nuffnang

Wednesday, June 1, 2011

Pleaseee update =)

Pada semua CYC Contestant, sila update berat paling latest on 31/5/2011, sy nak upload paling lewat esok, sbb ade gak yg rajin update berat time minggu yg tak perlu timbang...sy tggu ye.. then pada sesiapa yg berminat berita terkini pasal cyc add facebook sy hny utk peserta cyc saja ye... yang lain2 akan diberitahu kemudian.. cuma nak mention jek bg excited.. ade new contest on Ramadhan And Syawal... woohoooooo...


Update saya? nnt kuar sekali time sy upload Weight Planner... nak tgk saba menang.... tungguuuuuuuuuuuuuu....

5 comments:

N a d i a said...

whoa!

excited excited nak tau siapa pemenang!


cepat lah peserta2 yang lain upload data! =)

aullea said...

waaaaa... tuan tanah pun nak buat surprise ni...

jeng jeng jengggggggggg!!!

mabs_pay said...

salam kak, sori blog sy da xle nk bt post da..sy kene bukak blog baru laa nampaknyer...berat sy masih 89kg..hehehhehe....

noradzlina.kamdani said...

berat sy 76kg

noorcahaya said...

lina.. weh.. yg bener.... ????

lina n eja.. tak de facebook ker.. nak berkumpul kat situ lah...

lea.. tak de maknenyer... tuan tnh kedaung dah bungkus... kakaka

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang