Iklan Nuffnang

Thursday, May 19, 2011

Weighing session 11th....



Tahniah pada yang terus turun walaupon sedikit, yg byk... tak terkejar yop... minggu depan tiada sesi penimbangan... nnt akan upload on 31hb may.. mingu terakhir oleh semua peserta... pada yg kurang actif, kalau nak tau, leh lah add fb sy or member yg lain utk masuk GROUP CYC, kat sana kita leh bincang2 lebih sket.. so see you all on final.. cewah....

10 comments:

N a d i a said...

perghh....


hebat dah masing-masing! all the best peserta CYC untuk penimbangan terakhir pada 31 Mei 2011 ini Okayy~!

aullea said...

wah tahniah..
especially nadia..tetiba naik carta..silap² leh jadi top 3 jugak nie...

Mak Doyah said...

Cahayer, sorry lama menghilang, semangat nak turunkan berat dah merundum, macam2 hal jadik, lepas pindah, barang2 sampai lambat, kemas2 barang , tak jumpa penimbang dalam kotak mana ntah, dah jumpa lak rupa-rupanya dah pecah, saya punya penimbang yg kaca tu, so sekarang saya dah takde semangat , pegi timbang kat supermarket je yg saya tak tau accurate atau tak penimbangnya, saya timbang semalam berat saya 71.6 kg, so dah naik, tapi tak tau la sebab dah guna penimbang lain, tension tul.....

noorcahaya said...

Doyah.... tak pelah.... kite kat grup in fb tak berenti pon diet lepas abes nih... kitarog still teruskan... tetap update.. dan part paling best.. nadia nak buat contest time ramadhan n syawal...

amaniammar said...

tahniah!!!

keep it up..amaniammar pun sama sis..even korunk dah end of contest but still continue until reach the GOAL...
kita sesama ke arah Green Live, Good Health,

Ummi Ammar said...

Green Live, Good Health.. i like...

noradzlina.kamdani said...

maaf ek dh lama xuodate berat... utk minggu lepas after balik BTN di alor gajah lin nek berat sbnyk 2kg...sepanjang 3 minggu dr 26.4, 3.5 dan 10.5 lin punye barat adalah sebanyak 74kg. ni tgh berusaha menurunkn berat bdn tp agak slow sbb keje tgh bnyk balik keje nk g xcise pun dh penat hu hu hu...minggu depan akn update berat lah yek..maaaf yek tuan tanah

noorcahaya said...

hepi sgt kawan2 hepi walau saya sure kalah.. hahaha


lina.... tak de fb kaaaa.. leh join group... next week kitaorang tak de sesi timbang.. hehehe.. terus 31/5... tak mo tension2... ok... keep it up...

Kak Aya said...

jangan stress kawan2...nanti asyik terasa nak makan je..

puteri279 said...

assalam kak,macam mana lak kalu sy nak join gak?leh ker?

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang