Iklan Nuffnang

Tuesday, May 10, 2011

Weighing session 10th....

Assalamualaikum w.b.t

KOrang mesti tgk blog ni macam muramjek kan.. hahahaha. sebab dgn tuan kedaung tak update... dari segi Food Diary, Timbang, Weight Planner, Food Diary sy pon dah lama tak tgk, sbb konon2 dah tau nak makan ape supaya tak lebih kalori yg diperlukan.... hehehe... peh tu timbang... kalau turun, rase kalo boleh pagi2 buta nak update, tp kalo naik jek... alah.. nanti lah.. alahh. skip jelah.. wakakkaka... Weight Planner, yg update till today mmg active, ramai yg active dekat Fesbuk dalam Group CYC, tak semua add gruop tu, tp yg otai2 mmg sporting chat kat group CYC... ok lah... tak byk lagi minggu kita nak tggu... se dlm waktu kecederaan bak kata Kehelan@Kay.. so kitaorang semua gila2 sket.... later will upload planner... ni saya bagi tgk berat semasa saya... pecah ke tak no puaka tu..... cekedout.... hehhe
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V



Tahniah tahniah.. bravo bravo.. wakakakakkakaka.... pecah no puaka niang rapik...... kalo gini ai terus puase lah sampai ujung bulan 5.. heheheh... buat ape saja utk sampai ujung bulan ni.... tahniah sekali lagi utk saya... wakakkaa. perasan btol....

9 comments:

Tilot said...

akak!!!! tahniah!...akhirnya...pecah jugak angka 9 tu.. =)

N a d i a said...

Perghhh!

Semua pakat dah pecah angka kat depan tuh!


Tahniahh Kak Chayeee! ;p

Kehelan said...

pecah sudah!!

amaniammar said...

congrats....sis..the journey has just begin...
wish u luck..even cyc ni nk ke penghujungnye kelak...
hope u'll continue this journey untill u reach
ur precious GOLD WEIGHT..

gook luck sis..

aullea said...

pergh..sama ngan lea pecah angka depan tuu..
semangat! semangatt!!

tahniah cha..pasni kena lari laju yanna nk kejar!

noorcahaya said...

semua bestlah this week... happy for you all.. ..

yannalayola said...

woooohhoooooooo!!!! power beb!! tahniah.. tahniah...

aullea said...

feel mcm takut² kan? takut ternaik ke angka lama..huhu sama² lah kita menjauhi angka minggu lepas tu

amaniammar said...

tahniah....
keep it..even in 3months leh trun 5kg is good achievement...
sesama kita be a biggest loser this year 2011

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang