Iklan Nuffnang

Tuesday, April 26, 2011

CYC Weighing session for week 4 on April


Ooooooooo kalo berat turun show pic dulu, cuba berat naik, kasi bawahhhhh sikit.. hehehhe.. oklah.. turun 1 kg lagik, harap jumpa no 8 next week iaitu bulan terakhir.... tapikan cuti2 laborday ni sy nak ke melaka cari ikan bakar kat umbai dan asam pedas power.. hua hua hua.... pengsan................

6 comments:

Kehelan said...

cepat update ye kak? hehehe

N a d i a said...

Kay, haruslah cepat.. turun 1kilo tuuu! Antara yang terbanyak turun minggu nihh.. tahniah kak chaye!!

Nih yang harus berusaha lebih kuat lagi nihh! hihihih..

noorcahaya said...

cuba naik, rase skip je timbang... heheheh

Tilot said...

tahniah kak! teruskan utk minggu dpan k

yannalayola said...

perghhh.. tahniah cha... chaiyok!!!! chaiyok!!!!

Mak Doyah said...

Cahaya, minggu ni berat saya 71 kg, dah naik ..huhuhuhu..saya tak dapat tangkap gambar, sebab saya timbang kat supermarket masa balik kg ari tu, tak amik gambar pun, segan la pulak..hehehehe..saya punya penimbang ntah mana letak lagi dalam kotak , belum keluarkan lagi, sgt sebuk sekarang, unpack barang, dgn kerja yg menimbun dan hantar jemput anak sekolah, sorry yek cahaya, saya update berat tanpa gambar, insyallah bulan 5 ni saya cuba turunkan berat dan hapdet food diary saya semula..

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang