Iklan Nuffnang

Friday, July 27, 2012

PERS 2012

Assalamualaikum... hari dlm sejarah.. sy buka kembali blog sy yg sekian lama merajuk... merajuk dgn scale kat umh.. hehehe... kalo baca post kat bawah.. sy ada guna product LISHOU... start bln 4.. tp selepas 14 hari sy berenti sbb kene jumpa doctor dan buat treatment kesuburan :P... setelah gagal... sy ketepikan dulu utk dptkan ank dlm masa terdekat ni.. so sy ambil kembali LISHOU.. untill habis 1 btl.. dpt lah jugak sy turun dari 99.9kg tu.. till 92.1kg pd awal bln 7 (berat terkini selepas entry ini)... 

PERS 2 ... adalah kebangkitan dari PERS 1 thn lepas.. hehe yek yek je ayat aku nih... tiba2 semangat waja dtg utk mengelolakan kesinambungan contest diet thn lepas Program Edisi Syawal & Ramadhan (PERS). Tahun lepas Puan Nadia (http://www.misinadia.blogspot.com/) thn ni.. kami bergabung dalam mukabuku...

Ye contest hanya dlm facebook saja.. sebab rata2 ektip kat fb..(ke sy je yg terektip). Kontest tk perlu ape2 byran... promosi pon tk luas... so peserta ada 8 org sy... Hadiah.. tetap diberi... don worry be happy... 

Ermmm kontest telah di tutup.. kalo nak ..insyaallah tahun depan... :)

ade perubahan tak.. eleh.. ngelat pakai baju itam kan.. hehehehe...ape2 pon sy rase byk baju dh longgar.. yehhhh..


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang