Iklan Nuffnang

Monday, September 26, 2011

PERS Week 9

Last week sy telah menyeskip posting, sebab tarak mood.. tp sy dah bgtau Puan Nadia... dia bagi saya penalty 2.5 point terus katanya.. haha acah jeh... berape ek last week? 96++ kot... pepe sy tgh pms pon dah, skng sy sebok mengkarenkan diri ini, alah, cam al jabbar tu, tp sy nyer brand korea, buat kat umh org, byr RM2 jek sekali pakai, dlm 3 hari merase, sy sedap tido mlm, perut saya cam kene cocok pin.. pssssssssssssssss turun walau belom pms time tu... kempes ar, tp de lah kempes cam org kurus... selalu haus, so sy byk minum air... n bykkk buang angin.. kekekek

tapiii u taulah kan... dah nak abes raya.. galak2 org kawin n open house.... hari sabtu, mkn bbq, ns myk, mee hoon grg, kambing lagik... mlm plak tu... ahad lak semlm, ade org kawin. mkn sedang2 jek, tau lah ade anak, kecoh btol, yek yek je dok dekat2 dgn tempat buffet, konon senang nak tambah.. kekekeke, tapi hampeh... lagipun ramai org tunggu nak dok, tgk kite mkn cam nak kene mkn jek... pas makn cpt bgn.. eh eh.. maaf, sy ingat ini blog life sy yg lagik satu.. terover cerita plak... ok ok, last kopek, ptg n mlm ade 2 open house tapi tak gi, yg ptg, sesat, last2 pusing balik umh, geram kan drive sendiri hubby tk mo ikut, mlm plak hubby pon tk nak ikut (gado sket :P) so terus tak mo pegi, so sy lapo..... kat dapo tak de pepe... tp depan umh ade jual beger.. so sy bli beger daging.. sekian...

ok ok.. berat yg meluat seperti dibawah...

3 comments:

si tuan putri kiUt said...

semakin turunnnnnn...

saya gak semakinn gebussss...adoii la

N a d i a said...

turunnnnnnnnnnnnn lagi!



tahniah tahniah!

Bicikut said...

janji turun...

Followers

Reach The Goal

Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

BMI

Weight:


Height:



Your BMI is:

Popular Posts

nuffnang